Gemeenschappelijke inspanningen

Gemeenschappelijke inspanningen

Meest recent waren we waanzinnig gelukkig – een jonge man verscheen aan onze auteur, een jonge man verscheen: slim, attent en matig sexy. Maar een half jaar, zoals hun relatie (seksueel) een gemakkelijke reanimatie nodig had.

En we zetten de taak van vare en haar vriend Vasya: om jezelf precies in de maand te vernieuwen volgens de instructies en in het nieuwe jaar om volledige kracht in te voeren, verlangens en klaar voor nieuwe seksuele prestaties. (Instructies met het meest interessante en vrolijke advies bijgevoegd.) Na de instructies, in de eerste week zouden ze de theorie moeten werken, ga dan naar de praktijk – eerste oefening op katten (nauwkeuriger, op de kat – vasily), dan een getrainde kat, dat is, vasily, met een reactie, zal toon zijn vaardigheden aan de vrouwelijke helft, en in finale.

Tijdens het opwarmen

In de eerste week, zoals noch spijtig, is het ten strengste verboden om seks te hebben. Het was mogelijk alleen om elkaar met je handen aan te raken, praat met allerlei interessante onderwerpen en adem in.

Het beste!
Voor een hele week verzekerden we de vriend van een vriend in ons onweerstaanbaar. Complimenten zijn drie soorten, ’s avonds moet je een voor één geven. Ten eerste prees Vasya de niet-gelukkige voordelen van mijn figuur (nou ja, over de kont, over de kleine vinger aan zijn linkerbeen), en vervolgens waardering uitgesproken voor mijn onschatbare bijdrage aan zijn leven (“Ik ben zo duidelijk, mijn geliefde Je verhoogt de stoel in het toilet!”), Vertelde toen waarom hij zo goed met me was (” Je bent zo sterk! Ik ben achter je, zoals achter een stenen muur!”). Ik pompte de nachtegaal uit over hoe zijn harige dunne benen me prikkelen, over zijn verbazingwekkende vermogen om afval en een sprankelend gevoel van humor te dragen. Plezier.

Vasya: "Het was leuk om te luisteren over mijn voeten-hands-vleugels en zelfs over de staart en om uit te geven 21 voldoet aan een week – het is, weet je, veel moeilijker dan 21 keer om seks te hebben “.

Als aanraking!
Dan van het mondelinge deel zijn we overgestapt op praktisch. Begon elkaar aan te raken. Overal. Alleen niet “die zeer plaatsen”. Niet zonder moeite, maar omgeplaatst. Ten eerste streelde Vasya voorzichtig me en aangesloten, specificeerde en streelde mijn knieën, ik vind het meer – met de klok mee of tegen. Toen onderzocht ik hem, vroeg domme vragen en hij was zo mooi. De instructies werden bevolen om alles wat u op dit moment doet te beschrijven. Op de Vasina-uitdrukking “Ik ben je been strijken, en nu bewegen ik boven, naar de paus” Ik ben nerveus vast, en Vasya schaamde zich. Toen roestten ze nog 15 minuten het chorus. Trouwens, in alle slimme boeken is het geschreven dat het gezamenlijke vilten van de dwaas alleen bijdraagt ​​aan seksueel begrip.

Constructieve kritiek
Nou, hoe zonder haar? Het was veel werk waard om niet te breken op het enthousiaste “en je weet dat ik nog steeds niet kan tolereren?”. Ze deden alles in de wetenschap en tegen het einde van de week beheerste de “Sandwich Technique” – Ontevredenheid tussen Praises. Dat is bijvoorbeeld zo sluw, ik probeerde Vasya te leren om mijn moederkralen van de scheefheid niet langer dan vijftien jaar oud te maken: “Schattig, ik vind dat als je me in de nek kust. Maar soms zijn je kussen ook. bijeenkomst. Ik ben echt vreselijk leuk als je het voorzichtig doet, je lippen nauwelijks aanraken “. Het lijkt erop dat Vasya alles begreep. In ruil daarvan was ik zelf delicatesse en sneed ik niet in de pluis en stof van zijn Cunnilingus-techniek. Waarschijnlijk is dit liefde. Vasya: “En wat is er mis met mijn Cunnilingus-techniek?!”

Luisteren naar onze adem
Dan was er een tantrische techniek die helpt bij het synchroniseren van seksuele energie. Als het gemakkelijker, zoals voor Vasi, zaten ze gewoon tegenover elkaar, namen ze hun handen op, keken elkaar in de ogen aan, stil en diep adem. In principe is vijf minuten genoeg, als u de instructies gelooft, maar we zaten op 15. Het blijkt wanneer je elkaar sexy ritmes vangt, het is verdomd spannend!
Vasya: "Synophasotro-Oh-Oh.

FAPED plezier
(Of het plezier van vasily)

Deze week waren we uitsluitend bezig met vasin seksuele tevredenheid. Ik heb eerder lang en onopvallend uitgelegd dat dit niet is omdat dit de norm van het leven is, maar omdat in de instructies het is geschreven: het concentreren op iemand één, het is gemakkelijker om te gaan met wat het nodig is en niet nodig is. Het lijkt te begrijpen.

Erotische massage
Ze zeggen zelfs echte macho liefde tederheid. Ik dacht, toen nam ik Vasya in een Oakha, sectie, gesleept in de douche en hoe het moet worden gesmeerd door Peach Body Lotion. In eerste instantie kneep hij dat hij nu in een vrouw zou worden, nauwelijks falsetto, dan snuffelde naar perziken en fortuin. Ik moest het kalmeren met een sensuele massage van alle erogene zones. Er was een probleem: Vasya was ervan overtuigd dat erogene zones – dit is wat vrouwen hebben, omdat ze geen lid hebben. Maar wie zoekt naar.
Vasya: “Nou, leuk, ja. Alleen ik zou liever zonder dikke ruikende abrikozen “.

Penis-Shiatu
Wat het is, we zijn tot het einde (sorry voor de woordspeling) en begreep het niet, en zelfs op een gegeven moment heb ik serieus betreurd dat ik de koffie niet gaf aan dit deel van de instructies. Dacht dat deze week nooit zou eindigen! Techniek “Penis-Shiatu” – Speciale knijpen met vingers, die gek is, zelfs met zijn onjuiste toepassing. Neem een ​​lid (één stuk.) en klem het vast tussen grote en indexvingers (2 stuks.), en knijp dan een beetje, bewegend van boven naar beneden, eerst voor en achter, en dan aan de zijkanten. Nou, aan het einde was er nog steeds “Royal Delight” – een cirkelvormige massage van hoofdstel met duimen. Nou, over de rest laat Vasya zichzelf zeggen.
Vasya: “Maar wat te vertellen? Het is noodzakelijk om hier te proberen!"

Orale-culinaire apparatuur
Ik heb onzinnige lollies uit hoest gezogen (anderen zijn niet uitgetrokken), kauwde munt, slingert het met frisdrank en zag water. Het bleek “pop”. Toen probeerden we met Cottage Cheese Yoghurt, met ijs, met champagne, en toen was ik het beu om naar de koelkast te rennen en we bleven vrij traditionele methode zijn, maar met hetzelfde negatieve enthousiasme.
Vasya: “Handelt!"

Warm koud
Culinaire experimenten fascineerden ons allebei, en we besloten om door te gaan. Gespeeld op het contrast: alle erogene zones die in de ziel van Vasina zijn gevonden, blijf niet zonder de aandacht van mijn warme en koude lippen.
Vasya: “En je weet hoe je moet koken. "

Als je vecht
Dan heeft de instructie aanbevolen sterkte oefeningen. Ik bood timidly de strijd met kussens, maar Vasya dringt het idee van wishlings binnen. Ik moest zijn benen binden en het vechten met één hand. Het was leuk. Ik weet niet eens wie van ons vond!
Vasya: “De volgende keer zal ik aanleiding geven tot de derde minuut”.

Eyalplezier

Ik kwam eindelijk mijn beurt! Nu blijte Vasya me, en ik ontspande een hele week. Het is net als in een spa-salon (je liegt en geniet), alleen alle procedures maken het meest geliefde en fijn gevoel.

Vier handen
Denk aan het spel in de viagra kopen bij drogist eerste week getiteld “Hoe me aanraken” en het herhalen van het eerste niveau, gingen we over naar de volgende fase. Mijn handen bovenop hem (dus zeker) – en ga door, over het hele lichaam! Vervolgens op de klok gespeeld. In de instructie was het geschreven: “Speel in de clit horloge – doe kleine cirkels met de wijsvinger, stop met 12, 3, 6 en 9 uur”. Gespeeld. En veranderde vervolgens de vinger in de tong en besloot niet te stoppen.
Vasya: “Je bent pro "klok" en over "Nee Nee Ja Ja Ja" Vergeten! Wat, minder "uren" Leuk gevonden?"

Maak goals!
Ik citeer de grote instructie: “De man houdt ervan om doelen te zoeken en doelen te scoren, dus laat hem hem bellen. Vertel me dat hij je niet minder dan 5 (goed, of 10) orgasmen

Mythes En Onwaarheden Heeft Masturbatie Invloed Op Erectiestoornissen

per week moet leveren! Misschien is alles op één dag en kan een genot voor een week strekken. Maar om te doen!”Ik bestelde 13 van hebzucht. Godzijdank, Vasya heb ik spijt van me en gaf ze ze niet allemaal tegelijk. Tegen het einde waren beide moe, maar tevreden.
Vasya: "Sommige voetballers voor de hele carrière zijn zoveel hoofden niet verstopt!"

Zo’n verhaal
Dan lezen ze een erotische roman. Hardop. Vasin-spraak beschrijft het obscene sex tussen de jonge meid met een stapel van de zesde maat en een pijplijn met een lichaam zwart, maar gespierd, het blijkt gezond te zijn. Ik, natuurlijk, de borst is geen zesde maat en vasya wit wit, maar het bleek naar mijn mening niet slechter.
Vasya: “En een voetballer en een pijplijn. "

Triergas
Ja, natuurlijk hebben we een paar oude goede wegen, hoe u een orgasme en snel aan mij kunt leveren, maar de instructie gestraft om toevlucht te nemen tot extra stimulatie om alles van de benen op het hoofd te draaien. Cunnilingus plus gelijktijdige stimulatie met een vingerpunt G, en de andere is anus. En uiteindelijk – Triple Orgasme. En hij bleek echt triple. Uau!
Vasya: “Drie keer Uau!"

Verlichting is gekomen
Het licht uitgezet, ging liggen, nam een ​​zaklantaarn. Met deze lantaarn moest ik je naar die plaatsen om te kussen. Begonnen met de nek, oren en tepels (volgens de instructies) en klaar en zo begrijpelijk dan. Dacht ongeveer vijf minuten op de linkerhiel. Vasya gespannen en iets bit me voor haar. Veel plezier.
Vasya: “Ik herhaal weer opnieuw?"

VOLGENDE NIVEAU

Alleen wij zijn gewend aan de zagende orgasmes, hoe de tijd van gezamenlijk plezier is gekomen.

Een Vish-lijst maken
Onze raskoxistance ontbrak nog steeds geïnteresseerd in het bed, die wilde wat. De instructie geadviseerd om vijf dingen te schrijven die we nog nooit eerder hebben gedaan, maar ik zou graag willen proberen. Geschreven, uitgewisselde lijsten. Vasi bleek ‘culinaire blowers’ te zijn in het aantal drie stukken met verschillende vulstoffen. Origineel. En het vierde verlangen – “Sex in de kamer van mijn grootmoeder” – Ik moest nog steeds annuleren vanwege het feit dat Vasina grootmoeder uit de kamer tot het maximum van 5 minuten gaat.
Vasya: “De kamer is ook geschikt”.

Vies uitdrukken
Toen moesten we praten tijdens seks. Het is helemaal niet hetzelfde als voor of na. Ik was niet klaar met de go om uit te drukken hoe de heldin van de geliefde Duitse porno van Vasin. Begonnen met iets terughoudend als “ja, ja, hier”. Nou, en vervolgens overgeschakeld naar meer openhartige formuleringen: “Hmm, ik vind het leuk, wanneer jij. “, Nou, enzovoort. Ik stopte niet verlegen, maar mijn slechte meid was nog steeds gevoeld. Druk.
Vasya: “Ja”.

Mijn beurt “LED"
Dan moest ik het initiatief in mijn handen en het bevel nemen. Gewoon in het geval, om hem zeker aan het bed te banden en zijn ogen vast te houden. Slaap en geef bestellingen niet (hoewel de instructies zeggen dat het helpt bij PMS). Vilt koningin. Toen speelden ze een strikte leraar en een jonge student, in een verpleegkundige en een patiënt, in een vriend van moeder en een zestienjarige, in. Over het algemeen waren we gefascineerd. Toen veranderde – Vasya bevolen, ik was ondergeschikt.
Vasya: "Wat ben je alleen het initiatief in je handen genomen!"

Stelt nostra
Missionary bevredigde ons allebei, maar in het kader van het experiment moest ik iets nieuws beheersen. Bijvoorbeeld, “cowboy integendeel” – ik heb vasi op zijn knieën, terug naar hem – en “geduldig” – ik sta met een verhoogde voet, klampte aan de muur terug. Eigenlijk is het volledig ongemakkelijk, maar de studie van mogelijke opties en het experiment zelf is fascinerend.
Vasya: “Ja!"

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *