Erogene punten van een man die moeten weten

Erogene punten van een man die moeten weten

Oren, kopjes, voeten – dit zijn slechts een paar gevoelige punten in mannen. Met de juiste stimulatie van deze zones kunt u uw favoriete ongelooflijk plezier geven. Overweeg de erogene punten van de man die elke vrouw moet kennen.

Mond en lip

Waarschijnlijk weten de meeste vrouwen over de belangrijkste mannelijke erogene zone – de velden met geslachtsdelen. Vooral gevoelig voor strelen op dit gebied van de mannelijke schorpioenen. We zullen vertellen over niet zo voor de hand liggende, maar geen minder gevoelige delen van het lichaam.

Op de lippen een groot aantal nerveuze uiteinden, dus reageert een man gevoelig voor:

 • kusjes;
 • Streling.

Herenlippen zijn gevoelig, zelfs voor kleine druk- en temperatuurverandering, dus de stimulatie van kussen is een geweldige oplossing. Bovendien draagt ​​dit bij aan de uitstoot van hormonen, wat leidt tot excitatie, brengt plezier https://mondoitalianoltd.com/gamblers-info/ en gevoel van nabijheid.

De kenmerken van het karakter van meisjes die van jongens houden

Mond en lippen zijn de meest erogene zone in rivierkreeften, dus gepassioneerde kussen werken veilig op mannen die onder dit teken zijn geboren.

Erogene zones in mannen: lederen hoofd

De huid van het hoofd is erg gevoelig, zowel bij vrouwen als mannen. Deze zone is vol met zenuwuiteinden, zoveel genieten van de wandeling in de kapper. Het aanraken van het haar kalmeert of prikkelt.

Masseer het hoofd van het hoofd van de partner, enigszins uitgaven aan haar nagels. In ruil daarvoor zal de man reageren:

 • kippenvel op de huid;
 • Aangenaam tintelend.

Speel met het haar van de partner: zacht indruk kan de golven van plezier opnemen. Vooral gevoelig voor dergelijke liefhebbers Men-Ramies. Tauriërs zullen ook de stimulatie van het hoofd en de nek houden.

Interieur van de pols

Psychologie van mannen: als een vrouw om de middag de helft te begrijpen

Als het gaat om slagen en rondleidingen, met mannen niet erg ceremonie. Maar, zoals Heili Krisher claimt in een artikel voor WebMD jlpsafety.ca/sans-rx-vardenafil-a-vendre-en-ligne-expedition-rapide/, is het binnenste deel van de pols een erogene zone bij mannen. Er zijn veel nerveuze eindes, waarmee je het meest volledig voelt.

Streek de partner voorzichtig op dit gebied, enigszins drukken in het gebied van de puls. Laat hem sensorische aanraking en aandacht voelen. Haast je niet met stimulatie, omdat visueel contact en ongehaaste genegenheid een grote rol kunnen spelen bij het creëren van stemming. Handen, polsen en plaats op hand jus – Erogene Steenbokzones.

Erogene punten van mannen: Pixabay

Warmte en draai

Gevoelige plaatsen bij mannen kunnen niet op de hoogte worden gebracht. Nek, hoofd, spin – erogene zones die stimulatie vereisen.

Waarom nek – hot spot bij vertegenwoordigers van sterke seks? Dit deel van het lichaam is doordrongen van bloedvaten, de huid is dun en gevoelig. Gentle, Broaching Carrieses zijn de perfecte oplossing. Om de opwinding van de partner te vergroten, bonach de huid op het gebied van het hoofd enigszins.

Seks na een lange pauze: tips voor vrouwen en mannen

De beste stimulatie van deze zone zal zijn:

 • kussen in de nek;
 • Zachte slagen van de rug van de nek tot de billen.

Dergelijke zaken zullen vreugde op de leeuw veroorzaken, vooral als je de gevoelige plaatsen met een verpleegkundige of vingertoppen.

Erogene zones in mannen: oren

Volgens de studie van de topografie van het menselijk lichaam vertegenwoordigd door wetenschappers, Lauri Numemenmaa, Julia T. Suvilekhto en anderen. In PubMed kan tactiele stimulatie van bijna alle lichaam seksuele opwinding veroorzaken.

Het uitbreiden van de kaart van erogene zones, zorg ervoor dat u de oren onthoudt. Midden – het meest gevoelige en sexy deel van dit deel van het lichaam. Stimuleer deze erogene zone met dergelijke technieken:

 • sensuele stukken;
 • Gemakkelijk nippen met mijn vingers.

Lang pak de kwab in de zone die zo dicht mogelijk bij het gezicht is. Grote en wijsvinger Massage Dit deel van het oor en licht naar beneden. Werk ook veilig voor seksuele Filantal-partners die meteen erotische fantasieën ontwaken. Hoofd, oren en nekgebied – Erogene gebieden van Ram en Tales.

Passion Science: Waarom veranderen zelfs in een gelukkig huwelijk

Erogene punten van mannen: Pixabay

Billen en Crescenten

Gezien de nabijheid van geslachtsdelen, is het niet verrassend dat de billen een van de mannelijke erogene zones zijn. Slagen, Patters, Lichtgewicht Massage – Dit alles zal helpen om een ​​partner te initiëren en hem plezier te geven. Vraag wat hij hard of zacht wil? handeling!

Tegelijkertijd met de billen kun je de sacronen stimuleren. Zenuwen op dit gebied zijn verbonden met het bekken. Masseer de billen en de man van de verpletterd zal alleen een geliefde vrouw maken.

Deze zones zijn het meest gevoelig in jongens geboren onder het teken van Weegschaal en Boogschutter. Complete cirkelvormige bewegingen, verplaatsen van de taille naar de billen.

Onder de knie

Toegelaten, verwachtte niet dat de meest erogene punten van mannen op dergelijke plaatsen kunnen zijn? De huid onder de knieën is dun, gevoelig en verzadigd door nerveuze eindes. Aanraken van de achterkant van de knieën, die doorstaat in de binnenkant van de heup, het meest intieme. Tegelijkertijd verhoogt een dergelijke streling de partner excitabiliteit.

Aseksualiteit is: wat betekent de term en hoe aseksualiteit zich manifesteert

Neem de aandacht van deze zone wanneer een man voor je staat. Leid je handen langzaam uit vanaf de achterkant van de knieën naar de billen, flirten en spannende partner. Weinig mensen raden over een dergelijke erogene zone, maar het resultaat zal niet lang wachten.

Laski in de zone onder de knieën, bewegen in de slag van de binnenkant van de heup, zal mannelijk mannelijk waarderen.

Voeten

Hoewel deze zone niet als universeel wordt beschouwd voor alle mannen, is het de moeite waard om het te stimuleren. Als we de methoden van alternatieve geneeskunde herinneren, kunt u het Akupresser-punt of een bubbelbron vinden. Dergelijke naamgebied gekregen omdat de excitatie-energie passeert van de voet van een mens genitaliën.

Vind dit punt is eenvoudig, voldoende te masseren de vingers van de poten, en dan afdalen vanaf de derde vinger eenderde omlaag. Hier en is een magische point. Pass haar vingers, afgewisseld strelen met drukken. Een dergelijke aanpak is uitdagend inwerken op de mensen geboren onder het teken van vis of waterman. Ze dol op de massage hielen, voeten en vingers.

Hoe te gedragen in bed met een man: basisregels

Handpalmen en vingertoppen

Wanneer mannen hebben een erogene zone? Handpalmen en vingertoppen zijn zeer gevoelig. Strelen deze zones kan een uitstekende opmaat naar seks, bijvoorbeeld worden, wanneer je in een taxi te eten en elkaars vingers af te spelen.

Wil je een man gek te brengen? Dan iets zuigen je vingers van de partner en vergeet niet om visueel contact toe te voegen. Het zachte effect op de erogene zones van mannen leidt tot seksuele excitatie. Palmen en vingers het best stimuleren:

 • kusjes;
 • streling.

Stimulatie en tossing vingers is een win-win-versie, als je omgaan met een man die geboren is onder het teken van de tweeling. Zachte huisdieren van de palmen geven het echte plezier van de partner.

Erogene mannen: Pexels

Tepels

Erogeneuze punten bij mannen zijn vergelijkbaar met vrouwen. Voor sommige sterke geslachtsvertegenwoordigers van een vrij tedere streeling van tepels, is sterke stimulatie nodig voor anderen. Tepels aanraken Stuur een signaal naar hetzelfde deel van de hersenen als bij blootstelling aan genitalia.

Wat heren liefhebben in seks: tips en geheimen

Gebruik hiervoor:

 • armen;
 • lippen;
 • taal.

Een fantasie manifesteren, misschien zal een partner graag speciale nipplemmen gebruiken. Het is belangrijk om zich te concentreren op het gevoel van de geliefde.

Het meest vatbaar voor een dergelijke stimulatie van een man geboren onder het teken van de Maagd en Kanker.

Het grootste menselijk lichaam – leer. Luister naar de sensaties van een partner, stimuleer het hele lichaam met touch, slagen, kussen. Elke man kan anders reageren op stimulatie van bepaalde zones.

Aandacht! Materiaal is slechts een inleidend karakter. Neem geen toevlucht tot de behandelmethoden die erin worden beschreven zonder voorafgaande consult met de dokter.

Literatuur:

 1. Lauri Nummenmaa, Juulia T Suvilehto, Enrico Glerean, Pekka Santtila, Jari K Hietanen. Topografie van menselijke erogene zones // nationale bibliotheek van geneeskunde. – 2016. – 18 april.
 2. Hayley Krischer. 7 Geweldige erogene zones // WebMD.

Ongezonde relaties: tekens waarvoor ze kunnen worden herkend

auteur: Kandidaat van medische wetenschap Anna Ivanovna Tikhomirova

Recensent: Kandidaat van Medische Wetenschappen, Professor Ivan Georgievich Maksakov

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *