Gelukkige relatie met vrouwenstrategie

Bouwen van harmonieuze relaties zijn verre van alles. Maar vaak ligt de oplossing voor het probleem in een persoon die ontevreden is met zijn roman.

Laten we proberen te begrijpen wat een man moet doen die niet van enkele momenten in zijn partner houdt?

Ik ben erin geërgerd…

Dan kun je alles vervangen. Het kan mooi zijn in alles, maar er is een soort van kleinigheid, met de gedachte waarvan de irritatie stappen in jou. Je hebt herhaaldelijk gesproken over dit onderwerp, maar alles is nutteloos. Dit negatieve blijft in je groeien en vervolgens kan het in een serieus conflict of afscheid gieten.

Om deze vraag op te lossen, kan slechts één ding: je moet proberen je vriendin te nemen wat het is. Probeer het personage gevormde persoonlijkheid te remake — Ondankbare zaak. Ten eerste eindigt het praktisch nooit met succes. Ten tweede, als je plotseling een van de miljoenen bent, en je kunt je partner een tijdje veranderen, vroeg of laat zal het terugkeren naar het gebruikelijke gedragsmodel.

Bovendien, het karakter van een persoon doorbreken, riskeert u mij om een ​​beschermende muur te ontmoeten, die zij oploopt om u te verbergen. Psychologen worden wanhopig aanbevolen: als je gelukkig wilt zijn

in een relatie, neem dan een partner zoals het is. We zijn allemaal onvolmaakt, je bent ook trouwens geen uitzondering.

Maar zodra u leert een partner samen met haar minussen te nemen, zult u verrast zijn hoe u gemakkelijk woont. En zelfs je vangt jezelf aan het denken dat ze eindelijk is veranderd. Maar nee. Je bent veranderd. En het heeft geholpen je relatie te houden.

ik kan het niet aan…

Natuurlijk hoorde je de uitdrukking dat een vrouw — Weerspiegeling van een man. En dit zijn geen lege woorden. Je partner is een soort spiegel voor jou.

Maar onze weerspiegeling ziet er soms fout uit zoals we zouden willen. Dus, als er iets niet bij je past, probeer dan met jezelf te beginnen. Vaak, wat detail in haar karakter, die je slecht irriteert, is slechts een weerspiegeling van je tekort. Inzicht alleen met jezelf dat het niet is, kun je accepteren in een partner, en dan op prijs stellen dit moment in jezelf.

Hoogstwaarschijnlijk blijkt dat je deze irritante functies ook hebt, maar altijd geprobeerd om dergelijke gedachten van onszelf te rijden. Als u deze zwakke plaats vindt, begin dan met het bouwen van uw verdere leven om het in de eerste plaats in mezelf uit te roeien. En na een tijdje zul je verrast zijn: de partner zal je weerspiegelen.

Wil een man worden, maak haar gelukkige vrouw

Samenvattend al het bovenstaande, het is de moeite waard om een ​​belangrijker accent te maken. Terwijl je probeert je vrouw te remake, verwent je het leven niet alleen voor haar, maar ook jezelf.

Als je het over haar dag aan haar dag hebt, dat ze niet bij je past, verliest ze het belangrijkste voor een vrouw — zelfvertrouwen in je aantrekkelijkheid en behoefte. Jij op elke manier waarop je laat zien dat ze niet genoeg is om gelukkig te zijn tot… En voer vervolgens een lijst met vereisten voor. Je doet alsof ze — Je ondergeschikte, en jij — haar chef-tyran. Kan een persoon gelukkig zijn in dergelijke omstandigheden?

Een echte man maakt een vrouw die naast hem is. Kan je partner, geroerd in zijn gevoelens en verlangens, met deze taak omgaan? Doe het gelukkig, en het antwoord zal zichzelf niet laten wachten. Of uw relatie zal blijven afhankelijk van u. Neem het besluit recht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *