Pijpbeurt voor vijf punten 9 favoriete POS-mannen

“Ik hou van een klassieke manier, omdat het zo gemakkelijkst is om je benen te strekken en een volledige toegang tot alle organen te bieden. In deze positie krijg ik het beste orgasme. We hebben ook de optie geprobeerd wanneer ze liegt, en ik zit er bovenop, het is ook een goede optie, gewoon niet erg handig, “Maxim, 30 jaar oud.

2. Op de stoel

“Ik hou ervan om op een stoel te zitten en in de spiegel te kijken. Ze knielt en legt zijn handen op mijn heupen. Ik heb een uitstekend zicht op haar rug en billen. Soms vervolgen ik haar om tijdens een pijpbeurt deel te nemen en te zien hoe het beweegt, “Andrei, 29 jaar oud.

3. Op de rand van het bed

“Ik zit op het bed, ze

staat op de vloer op zijn knieën. Een andere optie is om te staan. Ik kan dan langer blijven, en het orgasme wordt aangenamer, “Oleg, 27 jaar oud.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *