En je hebt de energie van een groot lid

Aan het begin, de god van de lucht en de aarde creëerde, en op de zesde dag van de dieren van aardse, vee, reptielen en een man. Vooroordeel «Klokken» Adam’s kleine bladeren van Oliv, hij stuurde hem om de wereld te kennen en zijn seksuele problemen op te lossen.

Een van de eerste, waarschijnlijk ontevredenheid met een lid, omdat hij besloot zelfs de Schepper te verbergen. Dus een alternatieve heilige schrift in het Milleniela-tijdperk kan eruit zien.

In de loop der jaren werd de Adamo-hoes vervangen door een esdoornblad, dan een bundel, boksers enzovoort. Een paar duizend jaar later, in een voortdurend geschil over de vraag of de grootte van de waarde, werd de olie gegoten door de Amerikaanse kunstenaar Ariana Grande. Onlangs verklaarde ze officieel dat hij begon met komische huisdieren Davidson.

Volgens geruchten zullen een paar nummers van haar nieuwe, voorbereiden op de release van de album zoetstof aan hem worden toegewijd. En wanneer bewonderaars opnieuw de Grande vroegen, lijkt het een gewone vraag: «Nou, hoeveel is er nog steeds?», In gedachten hebben, natuurlijk, de plaat, Grande (het was onduidelijk of ze in een sobere geest en een solide geheugen was) antwoordde: «Em… 10 inch». Dat onze manier wordt herberekend als 25 centimeter.

Want welke zanger werd verliefd op een komiek – nog steeds onbegrijpelijk (hoewel de Amerikaanse media zoals één zeker is – voor menselijke energie met een enorme penis). Maar sindsdien, namelijk op 22 juni van dit jaar, veroverde de wereld koorts «Energie van het grote lid». Misschien omdat Davidson eruit ziet – Gewone mager benadering, geen klassieke sex machine zoals channing tatum. Hij past niet in het beeld van de pornstar helemaal.

Experts van onafhankelijk, de voogd en mensen probeerden levendig de betekenis van de nieuwe term uit te leggen.
«Energie van een groot lid», naar hun mening, – Dit is een gevoel van rustig kalm en zelfvertrouwen, dat wordt waargenomen bij mensen met een groot geboorteland.

Wenden naar psychologen, probeerden we erachter te komen of het karakter van een man en zijn manieren echt geassocieerd zijn met de grootte van de economie. We waren geïnteresseerd in of het mogelijk is om het zo gemakkelijk te vinden in het redactie «kruimel» of vice versa. Waarom een ​​Mystery-oplossing «Energie van het grote lid» ligt in plantkunde? Hoe het publiek op te blazen en iedereen te overtuigen dat je in je broek alles hebt zoals het zou moeten? En hoe je in de bar moet gedragen om de enige nymphomank van je dromen niet te missen?

Hoofd van het centrum van Sex Education Secrets Valery Aginskaya heeft hierin geen regelmaat gevonden. Maar het zou stom zijn om het lot te vertrouwen «Groot lid» Een vrouw.

Het psycholoog Mark Lesnov zegt dat mannen met een klein deel, als ze de betekenis van dit detail echt hechten, ofwel agressors-tirannen, of bekwame, attente en nette burgers die niet door het aantal centimeters, maar kwaliteit kunnen worden genomen; en niet alleen in bed, maar ook op het werk, relaties enzovoort. Maar er zijn vier tot vijf andere gedragsscenario’s voor hen. Volgens Lesnov is de ondubbelzinnige conclusie over hoeveel de hoeveelheid oorzaak het gedrag beïnvloedt onmogelijk te doen.

Een andere expert, klinische psycholoog Irina Gross zeker dat een grote lul heeft – Het is prestigieus. «Vooral bij adolescenten waarvan de belangrijkste doelen en interesses – communiceren met het andere geslacht en erkenning van peers. Op deze leeftijd zijn externe kenmerken cruciaal. Aan de puberteitijd heeft de jongeman al alles ondertekend en besefte dat de afmetingen boven het gemiddelde zijn. Met betrekking tot peers voegt het vertrouwen toe. Het lijkt misschien zelfs bescheiden, evenwichtig: omdat het niet nodig is om iets te bewijzen. Als de man begrijpt dat hij bescheiden maten heeft, kan hij proberen te compenseren voor aanvullende inspanningen om te vullen «beperkingen». Sly, Inventive, Active, Manifesting Power. Uiteindelijk neemt hij de dominante positie die hem helpt zijn superioriteit te voelen. Dit gedrag wordt hypercompanatie genoemd».

Aangezien we geen directe antwoorden op de vraag hebben ontvangen, besloot de editors om hulp bij lezers te zoeken. Hun antwoorden verdienden ons naar de ongunstige handra.

VICTOR
19 centimeter

«Mijn problemen met de goedkeuring van uw lid begon, het lijkt in 11 jaar. Ik masturbeerde kalm toen mijn grootmoeder de kamer binnenkwam en begon te zweren. Toen vertelde ze mijn moeder tussen het bedrijfsleven en bood om me naar de dokter. Het leek haar dat voor het kwartrolder een lid ik klein had. Toen waren er maanden van sommigen, volgens mijn ouders, vrolijke vernedingen: ze braken in de badkamer om ervoor te zorgen of ik normaal was met alles. Of bespied toen ik schreef in een openbaar toilet. Het plan is moeilijker voor een kind op de drempel van de tienerperiode, het was moeilijk om te denken. Maar ik zei voor altijd «Nee» Pissaram, begon alleen brede familie-lafaards te dragen en stopte met wassen in de openbare ziel. Alles is veranderd na het eerste geslacht. Plots bleek dat ik geen verliezer ben, en mijn economie is vrij meer gemiddelde getallen in het land. Daarna stopte ik met een neurotisch, verlegen mezelf en begon actief op feesten te flirten. En eenmaal, bedenkende ongeplande seks in het toilet met een persoon die twintig minuten wist, hoorde: «Het is moeilijk voor te stellen dat jij, stil, in staat is».

ALEXANDER
17 centimeter

«Mijn eerste meisje was er zeker van dat mijn lid erg klein is. Het feit is dat haar eerste de onvoorstelbare wijk van de meter bezat. Ze vertelde me de hele tijd: «Je hebt geen erg grote penis, probeer misschien wat of pompcrème te kopen?» Of reed en veranderde in een rapport. Ik voelde toen gescoord. Het leek erop dat je helemaal seks had? Nou, die een dergelijke vernedering houdt? En toen had ik een ander meisje, met een bescheiden verleden, ze bewaakte me. En zelfvertrouwen nam toe. Ik denk dat de grootte erg wordt beïnvloed door het gedrag van de man. Maar nog belangrijker dan de houding van je meisje ten opzichte van je stuk».

Dmitry
22 centimeter

«Een grote lul lijkt zelfvertrouwen te maken. Waarschijnlijk, in de zin dat je constant wilt, dus het is niet nodig om met name moeite ten opzichte van andere parameters: het slingeren of permanent volgen het kapsel. Ik ken de jongens

die er silo uitzien, spelen geen sporten en lopen in de wind, maar vanwege de grote pik hebben ze geen overvloed aan de ventilator. Misschien wordt deze verblijfsprijzen geassocieerd met de oude cultus van fallus die in alle culturen wordt aangetroffen. En op het onbewuste niveau zetten we ons lid aan het hoofd van de hoek».

Helaas, krijg er opmerkingen van de eigenaren van een meer bescheiden formaat om moeilijker te zijn dan bijeenkomst in de stad Kim Jong Yana. Maar het is nog moeilijker om de vraag te beantwoorden: is er een magische energie van een grote lid in feite? Psychologen en seksologen hebben geen definitief antwoord op deze vraag. En de reden hiervoor is veel factoren rond een man van de geboorte: jeugd, huiselijk geweld, eerste seksuele ervaring, woonplaats, ja zelfs houding ten opzichte van de serie «Malibu-waarborgen».

Misschien eenmaal het antwoord verschijnt in de oprichter van de term. De editors feliciteren Ariana met de opening en wenst haar het allerbeste.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *