Hoe te leren om meer plezier te krijgen van seks

“Een vrouw moet zichzelf oplossen om sexy te voelen,” – Zorgen psycho- en sex therapeut Esther-pernel. En legt uit: volgens haar mannelijke patiënten, prikkelt niets ze, zoals wat ze erin slaagden een vrouw te prikkelen. En vrouwen zeggen dat niets hen niet prikkelt als een man die ze probeert te prikkelen. Omdat een vrouw in haar erotische scenario het hoofdpersonage nodig heeft. Vrouwen uit de kindertijd binnen die de behoeften van andere mensen op zichzelf moeten worden gezet. En om seksueel te voelen, moet ze de zak van bezorgdheid over anderen uit de schouders verliezen.

Het is gebruikelijk om te denken dat een man iets nieuws, vers, verboden, en een vrouw is tuper voor een zachte en betrouwbare relatie gebouwd op emotionele intimiteit. Hierdoor denken veel mensen dat een vrouw in mindere mate seks nodig heeft. Natuurlijk is het dat niet.

Maar een vrouw wacht vaak op haar man om het vuur van verlangen te zien. Ze wil dat ze wil willen. Als ze moe is of niet meer voelt, wacht ze op de partner om haar te helpen deze voorwaarde te overwinnen, zal haar de gewenste stemming maken, reageert van onopgeloste reflecties. Het is teveel verwachtingen op het legt.

Verlangentest

Dus Esther en haar collega’s bieden vrouwen zo’n taak. Frases afmaken “Ik word opgewonden wanneer. “ En “Ik zal me verhogen. / Mijn verlangen verdwijnt wanneer. “

Vrouwen vragen zelden dergelijke vragen, maar ze kennen het antwoord. “Ik ben gemakkelijk opgewonden als ik tijd voor mezelf heb als ik in de sportschool kan lopen als ik de kans heb om plezier te hebben”. Ze begrijpen dat seksuele verlangens geassocieerd is met zorg voor jezelf.

En ze reageren op de tweede vraag als volgt: “Mijn verlangen verdwijnt als ik problemen heb met het werk als ik me dik voel als ik ongelukkig ben met mezelf. Op zulke momenten kan mijn partner uit de huid klimmen, maar er zal niets uitkomen. “. Om een ​​verlangen te maken, moet je geloven dat je zelf iemand wilt noemen die je verdient.

Het meest meest sexy ding dat ons creëert is vertrouwen, en de meest felle moordenaar van verlangen is onbeperkte zelfkritiek. Het is ook waar voor mannen, maar in het intieme leven van vrouwen speelt een kolossale rol.

Sommige vrouwen zeggen Esther, wonen in hun lichaam als in een luxueus kasteel, waarin ze van elke kamer genieten, en sommige zien het als een gevangenis van waaruit je wilt ontsnappen. Daarom vraagt ​​de arts vaak zijn patiënten: “En je zou liefhebben met zichzelf?” Als het antwoord “Nee” is, dan is het voor hen erg moeilijk om iemand anders te laten.

Wat moeten we doen?

Leer jezelf het plezier van elke variëteit afleveren. Niet alleen erotisch. LIEFDE OM DANS – DANS. Zoals lezen – lees erotische romans om voedselbeeldinstelling te geven. Zit met vriendinnen in een café. Meld je aan voor een nieuw-gevormde aero yoga. Breng jezelf, nadat hij de lading van energie van nieuwe indrukken heeft ontvangen en met deze lading aan je partner komt.

En weiger jezelf niet alleen het plezier omdat je denkt dat je het niet zult slagen. Vertel jezelf niet: “Nee,” zeg: “Misschien”. Soms beginnen we seks te hebben omdat we willen. Soms willen we, want met een open ziel begon seks te hebben. Eetlust komt tijdens het eten, zo niet om de hele tijd te stevigen: “Ik vind het toch niet leuk”.

Kijk niet naar het feit dat in de film een ​​man een vrouw op een bed gooit die al uit passie is uitgeput en ze meteen gebeuren. In feite kan alles beginnen met een neutraal punt. Vertel jezelf niet: “Ik wil niet”. Vertel me: “Laten we eens kijken, misschien wil ik willen”.

Anders kijken voor seks

Er zijn veel soorten aanraking, die vrouwen liefhebben, maar stil, want traditioneel draait alles rond een man en zijn orgasme. Als dit je verhaal is, dan is het tijd om het te herschrijven. Prelude zou niet een paar minuten voor de penetratie moeten beginnen, en onmiddellijk na het vorige orgasme, zij het gisteren of een week geleden. Het is in gesprekken, flirten, aanhankelijke woorden, gepassioneerde overbelastingen aan de tafel. Wanneer we stoppen met denken dat seks alleen is wanneer een lid in de vagina wordt geïntroduceerd, dan zullen veel vrouwen begrijpen dat ze daadwerkelijk van seks houden.

Je kunt beginnen met wat je een partner zegt: “Ik hou van seks met je, maar voor mij is seks niet alleen penetratie. Dit is de voorbereiding ervan. “. Je kunt hem 5 minuten alleen zoenen aanbieden en niets anders te doen. Of geen kleding schieten. Of bind zijn ogen: “Je kunt me voelen, maar je kunt het niet zien “. De betekenis is om een ​​obstakel te creëren. De wetenschapper genaamd Jack Morin bracht de erotische formule:

attractie + obstakel = excitatie

Vaak gaan de vonken van de opwinding precies uit omdat er geen obstakels zijn. Seks wordt voorspelbaar, alles is bekend. Maar het is de moeite waard om het gevoel te veranderen met “Ik moet het doen” aan “Ik heb de mogelijkheid om dit te doen” – zoals u deze kans niet wilt missen.

Nieuwigheid is een krachtige verlangenstimulator voor beide partners. Dus verras jezelf. Als je gewend bent om de rol van een vrouw

te spelen die moe is en niets wil, bijvoorbeeld een nieuwe rol – degene die van zichzelf houdt en gelooft dat het plezier is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *